כאבים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/02/2003 | 15:51 | מאת: בר

ד"ר שלום! אני סובלת מפלטפוס די רציני, אך זה אף פעם לא הפריע לי. בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבים נוראיים בכפות הרגליים, במיוחד בעצם שעל-יד הבואן. העצם כל הזמן אדומה. לאחר פגישה אם אורטופד, הוא אמר לי משהו כמו שעצמות הבואנות שלי בולטות החוצה ושלח אותי לצילום. השאלה שהוא רצה לבדוק היא האם יש ולקוס? מה זה ולקוס? לאחר הצילום הבוחן רשם כי יש לי "פרח", מה זה אומר? הודה לך אם תוכל לענות על שאלתי.

מה שיש לך זה הלוקס ולגוס . הבליטה נקראית בוניון . פרח הוא פרח. ולמה התכוון הכותב איני יודע.

16/02/2003 | 10:14 | מאת: בר

תודה על התשובה. אבל מזה הלוקס ולגוס?

מנהל פורום אורתופדיה