אגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/02/2003 | 02:09 | מאת: דני

שלום ד"ר אני בגיל 37 , לאחר טראומה (שנתיים+) OPEN BOOK מסוג C ,בנוף חסימה של ה- GLUTEAL ARTERY LEFT SUPERIOR. קיבוע חיצוני ורק לאחר כחודשיים בוצע ORIF (קיבוע פנימי) שגרם לשינוי פני השטח באזור השבר. כיום מתקשה בהליכה בעזרת מקל כאבים רצופים בכול אזור האגן זרמים והקרנות לכיוון הרגליים ועמוד השידרה נמלת ו\או רגליים רדומות האורטו' ממליץ על הוצאת הברגים(4) להקלת הכאבים והזרמים ברגליים ו\או שיחזור הקיבוע ע"י פתיחה מחדש וניקוי פני השטח הקיים וקיבוע נוסף. לציין שהברגים חודרים לתעלה הספינלית. 1. האם יכול להגרם נזק עצבי בלתי הפיך בזמן חילוץ הברגים? 2. האם הברגים יכולים לגרום נזק מצטבר בהשארותם בגוף? 3. מה נכון לעשות במצב עגום זה?

13/02/2003 | 13:06 | מאת: דני

שלום, ד"ר בנוסף לכל האמור, האם יכול להיות קשר בין הבעיות שמניתי ובעיות אורולוגיות שמהן אני סובל באופן רציף לאחר הטראומה, כגון: בריחת שתן יום ולילה, חוסר חשק מיני, אי-אונות. תודה, דני

15/02/2003 | 00:23 | מאת: דני

15/02/2003 | 00:24 | מאת: דני(שוב אני)

ממתין לתשובה...

מנהל פורום אורתופדיה