כאב עצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 23:17 | מאת: אורלי נ.

שלום, ילדתי לפני 3 שבועות בלידה רגילה עם זריקת אפידורל. מאז שחזרתי הביתה אני חשה בכאבים בעצם הזנב, בעיקר כשאני צריכה לקום מישיבה או משכיבה. גם כשאני צריכה להתיישב זה לפעמים כואב. ולעיתים בזמן הישיבה זה כואב. עליי לציין שהכאב אינו חלש.... עוד דבר, אני הייתי עם אפידורל למעלה מ-10 שעות. האם לדעתך יש קשר והאם עליי כבר לפנות לאורטופד לבדיקה ואוליי אף לצילום רנטגן, או להמתין? מה ניתן לעשות בינתיים לשיכוך הכאב? ניסיתי אופטלגין ואדויל וגם משחות כמו בן-גיי וארניקה 10% (הומיאופטי). שום דבר לא עזר. מחכה בקוצר רוח לתשובתך, אורלי.

ראשית מזל טוב שנית התופעה היא שכיחה . יש סיכוי טוב להחלמה אם כי זה עלול לקחת כמה חדשים. בנתיים למדי פטנטים לשבת בלי ללחוץ על הנקודה הכואבת .

מנהל פורום אורתופדיה