פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 23:13 | מאת: חנה

לכבוד מנהל הפורום. אני סובלת מפריצת דיסק (L4\5). לפני כשנה עברתי ניתוח. לאחר שבעה חודשים עברתי ניתוח נוסף שבו נעשה קיבוע של החוליות הנ"ל ע"י ברגים מתכתיים. אני עדיין סובלת מכאבים והליכתי כפופה. בבדיקת MRI מהשבוע שעבר התגלה עיבוי ניכר של הפסטים והליגמנטה פלבה עם היצרות קלה של השק הדורלי. כמו כן קיימת צלקת רחבה סביב השק הדורלי. האם לאור הנתונים הנ"ל ולאחר שני ניתוחים מאכזבים יש עוד מה לעשות? בתודה מראש.

יש גם יש אך הדבר מחייב קודם כל ירידה לכל הפרטים ובראש וראשונה ראיון ובדיקה גופנית ורק לאחר מכן ניתן יהיה לגבש תמונת מצב ולפיה להציע פתרונות .

מנהל פורום אורתופדיה