חלל בעצם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 21:20 | מאת: לילך

מזה שנתיים אני סובלת מכאבים ביד ימין,לפני כחודש פניתי לאורתופד, הוא עשה לי צילום ,גילה שיש לי חלל בעצם, ושלח אותי למיפוי עצמות. בתוצאות המיפוי נכתב שיש קליטת יתר קלה בכתף השמאלית(זאת שלא כואבת לי), ושינויים קלים לאורך עמוד השידרה. כמו כן נכתב שהממצאים קרוב לודאי מתאימים לשינויים ארטרוטים. ברצוני לציין שאני בת 21 ,ומעולם לא סבלתי מבעיות בעצמות, שברים וכד'. ממה נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות בעיניין? תודה

על איזה בעיה את מדברת? כאב ביד ימין או ממצאיהמיופי . בכל מקרה עזרי לעזור לך בכך שתתארי במדוייק היכן כואב לך ובאיזה עצם מצאו חלל

מנהל פורום אורתופדיה