פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 20:49 | מאת: דור

11/02/2003 | 21:02 | מאת: דור

לפני כשנה קיבלתי מכה בברך וסבלתי מכאבים חזקים באיזור בברך פניתי לאורטופד ששלח אותי לעבור בדיקת m.r.i והומלץ לי לנוח כחודש כעבור חודש כאשר נמשכו הכאבים נשלחתי לעבור מיפוי עצמות שבו אובחן שאני סובל מפתלוגיה ברצועות והופנתי למרפאת ברכיים בבית החולים אסף הרופא שם נשלחתי לעשות בדיקת m.r.iחוזרת שבה אובחן שאני סובל מפס במיניסקוס ומבצקת במוח עצם הייתי בבקשה רוצה לקבל חוות דעת ממה אני סובל וכיצד לטפל בבעיה זו והאם זה מצריך ניתוח נ.ב אני עוד סובל מכאבים חזקים מלווים בנפיחות שאינם מאפשרים לי לקיים פעילות ספורטיבית בכלל

11/02/2003 | 21:36 | מאת: דני

לפני כשנה קיבלתי מכה בברך וסבלתי מכאבים חזקים באיזור בברך פניתי לאורטופד ששלח אותי לעבור בדיקת m.r.i והומלץ לי לנוח כחודש כעבור חודש כאשר נמשכו הכאבים נשלחתי לעבור מיפוי עצמות שבו אובחן שאני סובל מפתלוגיה ברצועות והופנתי למרפאת ברכיים בבית החולים אסף הרופא שם נשלחתי לעשות בדיקת m.r.iחוזרת שבה אובחן שאני סובל מפס במיניסקוס ומבצקת במוח עצם הייתי בבקשה רוצה לקבל חוות דעת ממה אני סובל וכיצד לטפל בבעיה זו והאם זה מצריך ניתוח נ.ב אני עוד סובל מכאבים חזקים מלווים בנפיחות שאינם מאפשרים לי לקיים פעילות ספורטיבית בכלל

מדבריך אני למד שאתה סובל מכאב בברך. סיבת הכאב לא ממש ברורה ככל הנראה היא מה שנקרא חבורתעצם או בצקתבעצם. כיצד נוצר מצב זה וכיצד הוא גורם לכאב לא ברור. יש גם חשד שיש לךקרע במניסקוס. הטיפול הוא בעיקר מנה גדושה של סבלנות עם תרופות נגד כאב.

מנהל פורום אורתופדיה