תוצאות CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 20:43 | מאת: רוית

אני סובלת מכאבי גב תחתון מזה חצי שנה, נשלחתי לבדיקת CT שתוצאתה " מודגמת חוליית מעבר L5 עם המיסקראליזציה שמאלית. מה זה מיסקראליזציה???? כמו כן מה אומרות תוצאות הבדיקה? אשמח לקבל תשובה

מדובר על כך שחוליה מתנית חמישית מחוברת חיבור גרמי בצד אחד לחוליה ראשונה של הצולב . ממצא זה אינו סיבת הכאב.

07/08/2008 | 09:20 | מאת: נעמה

קיבלתי גם כן את אותן תוצאות אם אתה אומר שזוהי לא סיבת הכאב האם תוכל להניח מה היא כן סיבת הכאב ? מכיוון שאני כבר חצי שנה סובלת מכאבים במותן התחתון שמקשים עלי לתפקד הייתי שמחה לדעת מה הן הסיבות וכיצד אפשר לטפל בכאב זה תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה