עגלת תינוקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 12:37 | מאת: שגית

שלום רב, אני בהריון מתקדם והתחלנו להתעניין בציוד לתינוקת שבדרך. בבירור שערכנו עד כה מסתבר שיש עגלות המשלבות גם "אמבטיה" לתינוקות בחודשים הראשונים, אשר בהן התינוק שוכב בזווית של 180 מעלות. לעומת זאת קיימות עגלות אחרות אשר אינן כוללות "אמבטיה" אלא יורדות לזוית של 170-175 מעלות בלבד. האם יש חשיבות מיוחדת לזווית של 180 מעלות בעגלה או שניתן להסתפק בזווית של 170-175 מעלות? (אנחנו מעדיפים עגלה שאינה כוללת "אבטיה" משיקולים שונים כמו נוחות וכו'). תודה

שאלתה זוית אינה חשובה מה שחשוב הוא איזה שימושים אתם רוצים לעשות בעגלה, האם אתם מתכננים טיולים ארוכים שבהם הרך הנולד אמור גם לישון או שהתכנון הוא לנסיעות קצרות.

מנהל פורום אורתופדיה