נפיחות בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 11:47 | מאת: רונית

שלום ד"ר יש לי נפיחות בברך,יש לי הרגשה כאילו היא נתפסת אני לא יכולה להזיז אותה בעת ירידה או עלייה במדרגות (בעת הליכה זה בסדר) זה התחיל לפני שבועיים,לא זכור לי אם קיבלתי מכה,אין סימן כחול,רק נפיחות מה זה יכול להיות? מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה טוב יותר להורדת הנפיחות מים חמים או קרים? תודה רבה

נפ יחות יכולה להגרם מחבלה.דלקת זיהומית,דלקת תגובתית , דלקת מחמת גבישים, מחלה שגרונית, נזק תוך מפרקי ועוד. מים לא מורידים נפיחות בין שהם חמים ובין שהם קרים.

מנהל פורום אורתופדיה