שבר מרוסק בראש ההומרוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/08/2019 | 08:23 | מאת: מיכל

בעקבות נפילה לפני יומיים , נשברה כתף ימין בשבר מרוסק בראש ההומרוס. (עמדה מקובלת)אבחנה על פי צילום רנטגן בלבד. שוחררתי עם קיבוע וביקורת במרפאות חוץ בעוד כשבועיים. יום אחרי השבר הכאבים היו סבירים לא נזקקתי למשכך. בלילה אחרי אותו יום התגברו ,ובבוקר המשיכו בעצמה גבוהה יותר מיום שלפניו. שאלתי: האם זה נקרא החמרה או התנהלות נורמטיבית יומיים אחרי המקרה? אנא , אם אפשר תשובה מהירה. תודה

מהלך תקיין

11/08/2019 | 11:36 | מאת: מיכל

תודה על התשובה. מבקשת לדעת , כמה זמן אמורים להימשך כאבים די החזקים מרגע שקרה המקרה? הערכה משוערת כמובן... תודה על התשובה

מנהל פורום אורתופדיה