שנויים ניווניים בברכיים,בעיקר ברגל ימין.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/08/2019 | 07:20 | מאת: תמר

אני בת73יש לי כאבים חזקים ביותר ברגל (בברך)ימין,בזמן הליכה ועמידה.קיבלתי במשך שהועיים כדוריXRFO8MG 2כדורים ליום ולא עזר,קבלתי זריקתDIPTOSPEN14MG/2CC1AMP ולא עזר,קבלתי3זריקות כרבולת במרווח של שבוע בין זריקה לזריקה ולא עזר.מה לעשות?תודה רבה!

בהכללה יאמר שיש שתי שיטול לטפול : 1. שיטה שמרנית ( לא ניתוחית) 2. שיטה ניתוחית. שיטה 1: ירידה במשקל , פיסיותפריה, אפוס תרפיה תרופות נגד דלקת ( כמו שקיבלת)זריקות היאלרונן ( כמו שקיבלת) זריקות תוך מפרקיותשל סטרואידים ( כו שקיבלת) זריקות של פלמה מעושרת , סד להורדת עומס על הברך. אם שיטה 1 נכשלת לא נותר אלא לעבור ל שיטה 2 שהיא החלפת הברך. ההחלטה מה ואיך תלויה בך ותווצר על ידי קבלת מידע מלא מרופאך .

מנהל פורום אורתופדיה