שבב ניתוק קורטיקלי משמאל לגבול העליון של הטלוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2019 | 09:15 | מאת: ליזי

בצילום שעשיתי עכשיו כשנה לאחר הפגיעה בקרסול רגל שמאל שלי נמצא שיש בגבול העליון של הטלוס מודגם שבב ניתוק קורטיקלי באורך של 4 מ"מ, איני מתפקדת טוב עם הרגל יש לי כאבים וקושי בהליכה מרובה ובעמידה. האם יש טיפול לבעיה זו?

השבב אינו הבעיה .הבעיה קשורה לפציעה שבה ככל הנראה ניתלש כפיס עצם אליו מחוברת קופסית המפרק ונותרת עם מפרק לא יציב.

06/08/2019 | 14:00 | מאת: ליזי

תודה על התשובה, אם כך האם יש טיפול לבעיה זו, התפקוד של הרגל אינו תקין ומגביל בהחלט, ובנוסף יש עדיין כאבים רבים.

מנהל פורום אורתופדיה