כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/02/2003 | 13:59 | מאת: angui

אני סובל מכאבים בחלק התחתון של עמוד השדרה, הרופאים לא עזרו הרבה תענתם היא שאני שמן מדי וצריך לרזות, זאת ידוע לי אך איני מצליח בכך,ניסי כל מיני דיאטות אך ללא הועיל מה אתם יכולים לעזור לי, כן שמעתי בטלויזיה בערוץ 2 ביום שישי שעבר 7/2/2003 שיש /הומצא איזה מכשיר שעוזר לרפא/לשכך כאבים כמו שלי אך איני יודע שמו/כתובתו/טלפון שלו. אנא מכם עזרו למצוא פתרון (ולא עוד קלישאה-דיאטה), נשבר לי מהדיאטות למיניהן. בתודה רבה רבה !!! שמעון

10/02/2003 | 14:04 | מאת: שמעון

angui כתב/ה: > > אני סובל מכאבים בחלק התחתון של עמוד השדרה, הרופאים לא עזרו הרבה > תענתם היא שאני שמן מדי וצריך לרזות, זאת ידוע לי אך איני מצליח > בכך,ניסי כל מיני דיאטות אך ללא הועיל מה אתם יכולים לעזור לי, כן > שמעתי בטלויזיה בערוץ 2 ביום שישי שעבר 7/2/2003 שיש /הומצא איזה > מכשיר שעוזר לרפא/לשכך כאבים כמו שלי אך איני יודע > שמו/כתובתו/טלפון שלו. > אנא מכם עזרו למצוא פתרון (ולא עוד קלישאה-דיאטה), נשבר לי > מהדיאטות למיניהן. > > בתודה רבה רבה !!! > > שמעון

מנהל פורום אורתופדיה