בדיקת CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/02/2003 | 05:44 | מאת: עידו המודאג

השבוע ערכתי בדיקת CT של ע"ש מותני בגבהים L1-S1 L4-5 בלט מועט מלווה זיזים בהיקף ימני .רושם אימפרסיה מתונה של השורש הימני במהלכו הרחוק בלט היקפי ב-L3-4 השפעתו על השק קלה וסימטרית שינויים דיסקוגנים מעטים במרווחים אחרים. ד"ר צריך עזרה בפיענות התור שלי אצל הרופא רק בעוד שבוע אני בן 37 הבדיקה באה בעקבות תאונת דרכים . אני מרגיש לפעמים שחלק מצד ימין של הגוף נרדם לי . בעקבות כך שלח אותי הרןפא לבדיקה מסוג זה דוקטור אני מודה לך עידו המודאג

אין לבדיקה משמעות אלא בהקשר הקליני. אם לא תואיל לפרט את מחושיך בצורה מדוייקת כולל ממצאי הבדיקה הגופנית אין טעם שאתיחס לממצאי הבדיקה הנ"ל.

מנהל פורום אורתופדיה