שבר תלישה בפטישון חיצוני ללא תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/07/2019 | 03:50 | מאת: תומר

אחרי 3 שבועות עם walking boot אני כבר שבוע בלעדיו קצת קשה לי ללכת כמובן אבל אני רק רוצה לוודא ,אם אני הולך לא יקרה לי כלום? סתם דוגמא אני פעם בכמה זמן (לעיתים איזה 3 פעמים ביום) אני שומע קליק כזה ברגל. אני צריך לדאוג? בנוסף לכך הצד השני של הרגל התחיל להתנפח לי . אני צריך לדאוג או שזה הגיוני שיתנפח?

שבר תלישה הוא תמיד עם תזוזה אין תזוזה אין תלישה אלא שבר במנגנון אחר. שבר תלישה שלא הוחזר באופן ניתוחי יקח לו יותר זמן להחלים (בערך פי שתים ) / אי אפשר להתיחס לשבר מסויים בלי לדעת באיזה עצם מדובר

מנהל פורום אורתופדיה