שבר תלישה בפטישון החיצוני ללא תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/07/2019 | 07:36 | מאת: תומר

טוב אז עיקמתי את הרגל ולאחר מכן לא יכלתי לדרוך על כף הרגל. גילו שיש לי שבר תלישה בפטישון החיצוני ללא תזוזה . הייתי שלושה שבועות עם walking boot ולאחר מכן לפני כמה ימים הייתה לי פגישה וצילום נוסף עם אורטופד. עשיתי צילום והאורטופד אמר שאני יכול לחזור ללכת בלי זה בהדרגה עם נעל גבוהה ולהזהר מתנועות חדות . עכשיו קודם כל הרגל שלי נפוחה קצת וזה מפחיד אותי . דבר שני קמתי היום בבוקר כשאני מנסה לדרוך על כף הרגל ואני מרגיש כאבים חזקים באזור כף הרגל , לא איפה שהשבר או בעצם בפטישון הפנימי , גם כשאני לוחץ עם היד על בפטישון החיצוני זה לא כלכך כואב אבל אני מפחד שאולי זז לי עצם או משהו כזה שגורם לי לכאבים האלה. באמת שנזהרתי ולא עשיתי שום תנועה חדה, בנוסף לכך האורטופד אמר שזה מתחיל להתחבר. מהליכה זה יכול להשבר שוב? אני לא יודע אני כלכך פרנואיד..

הליכה לא תגרום לשבר חוזר

21/07/2019 | 10:35 | מאת: תומר

זה עוד לא הבריא הוא פשוט אמר אחרי שלושה שבועות שאני יכול להוריד את הWALKING BOOT. אבל אחרי יום שהלכתי ככה אני מרגיש כאבים בכף רגל . מה ההשפעה? וזה לא כאב לי ככה.

מנהל פורום אורתופדיה