בדיקת מיפוי עצמות, האם כדאי ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2019 | 11:55 | מאת: מלי דהן

היי ד"ר, אני סובלת כבר שלושה חודשים מכאבים בחזה , מידי פעם דקירות ולחץ. עשיתי את כל הבדיקות של הלב והכל יצא תקין. עכשיו הרופאה שלי שלחה אותי לעשות מיפוי עצמות, קראתי קצת על הבדיקה, ולא הבנתי את הקשר. מה גם שהיא ממש מלחיצה אותי, הקרינה,ולא להתקרב לילדים שלי 24 שעות, רציתי לשמוע את דעתך בעניין,ואם לדעתך הבדיקה הזו נחוצה,ואלו סיכונים יש בה. תודה.

עלך לשאול את הרופאה שלך מדוע היא מפנה אותך לבדיקה ומה חשיבותה

20/07/2019 | 21:32 | מאת: מלי דהן

שאלתי, היא אומרת שיש כאב שלא מוסבר אז אולי זה משהו בעצמות, כי שרירים אי אפשר לבדוק, לכן היא שלחה אותי לעשות מיפוי עצמות.

מנהל פורום אורתופדיה