כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2003 | 16:54 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 23 בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי צוואר נוראיים, אין לי מגבלה בלהטות את הראש ימינה, שמאלה וקדימה. הבעיה היא שאיני יכולה להטות את הראש אחורה, כאשר אני מנסה אני מרגישה כאב חד.(רק הצד הימני של הצוואר כואב). מאז אני סובלת מכאבי ראש חזקים, ישנם בקרים שאינני יכולה להרים את הראש מהמיטה. הייתי אצל רופא, נעשה לי צילום שיצא תקין, עשיתי 12 טיפולי פיזיוטרפיה וטופלתי בכדורי אטופן אך ללא הועיל להפך הכאב הולך ומתגבר. כשאני נוגעת באיזושהי נקודה בצוואר בצד הימני אני מרגישה כאב. שאלתי מה זה יכול להיות? בתודה, הילה

רשימתהסיבותלכאב צואר היא ארוכה . הדרך למצא את הסיבה המתאימה למקרה מסויימת היא על ידי בדיקה מדוקדקת ואין די בתאור קצרצר של המחושים.

מנהל פורום אורתופדיה