Revised total hip replacement

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2003 | 13:58 | מאת: Orna

שלום רב, מה הם אחוזי ההצלחה של הניתוח הנדון? שכיחות של הסיבוך של שיתוק כף הרגל. אלו מרכזים רפואיים הם הטובים ביותר בארץ ובעולם, למי רחוזי ההצלחה הטובים ביותר? תודה

הניתוח הנדון אינו פרוצדורה אחידה שכן יש המון מצבים שונים הדורשים רביזיה של משתל מפרק הירך. 70-80% יהיו הערכה סבירה. איני יודע מה שכיחות הסיבוך של שיתוק בכף הרגל בעקבות הניתוח. אין דרוג של מרכזים הטובים בעולם ואין בכוונתי לתת ציונים למרכזים בארץ

מנהל פורום אורתופדיה