בעיה מולדת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2003 | 13:52 | מאת: נעמה

יש לי בעיה שמעולם לא טופלה, יש לי צורת הליכה בה אני זורקת את רגל ימין הצידה , לא בצורה שמושכת תשומת לב יתרה אבל נכון ל10 שנים האחרונות זה מאוד מטריד אותי מה יכולה להיות הבעיה?

הבעיה יכולה להיותקשור הבכל אחד ממרכיבי מערכת התנועה החל במוח וכלה בעצמות ובשרירים.

10/02/2003 | 10:45 | מאת: נעמה

ואיזה בדיקות אני צריכה לעשות על מנת לגעת במוקד הבעיה. אגב אני הייתי אצל אורטופד ותיארתי לו את הבעיה ונדמה לי שבגלל שאין מה לעשות ולשפר בגילי כל שנותר לו להגיד לי שאני לא יטריד את עצמי עם הענין הזה כי זו סתם צורת הליכה למרות שהוא ראה נטיה של כף רגל קצת פנימה (כשהייתי ילדה רגל ימין היתה עם נטיה קלה מאוד פנימה,אני הכרחתי את עצמי מגיל קטן ללכת ישר ,אמנם יש שיפור ניכר אך אני זורקת את הרגל הצידה ללא שליטה ) איזה בדיקות לעשות? זה חשוב לי לדעת איפה הבעיה?

מנהל פורום אורתופדיה