כאב בברכיים בעקבות תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2003 | 10:24 | מאת: אילנה

שלום רב, לפני 6 ימים חוויתי תאונת דרכים. מכונית פגעה בי בעברי במעבר החציה, כהולכת רגל. הפגיעה היתה משמאל לברך השמאלית. בבדיקה בחדר המיון , לא הובחנו שברים בצילומים., או כל הבחנה אחרת. נשלחתי לביתי למנוחה. מאז, הכאבים בברך נמשכים בתנועה בלבד. אין לי בעיה לעמוד או ללכת בתוך הבית. קשה לי להתישב, לכופף את הברך כמעט בילתי אפשרי. כאבים בעקר בשכיבה בלילה, אינני מוצאת תנוחה מתאימה לרגל לשינה ונרדמת רק עם משכך כאבים. כל תנועה קטנה של הברך מכאיבה. ש.: אילו בירורים ניתן לעשות? האם יתכן שנקרעו רצועות או משהו אחר בדומה? מהן האפשרויות במקרה כזה? בתודה מראש, אילנה

אכן נראה שנגרם לך פגיעה בקישורים ובקופסית המפרק ואלו גורמים לכאב . אין צורך בברורים מסובכים ודי בבדיקה גופנית טובה בכדי לקבל מושג די ברור מה הבעיה.

10/02/2003 | 09:19 | מאת: אילנה

רוב תודות עבור המענה המהיר

מנהל פורום אורתופדיה