מיפוי עצמות ספקט- תוצאות הפיענוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2019 | 08:17 | מאת: Saralula

בעלי עבר תאונת דרכים קשה לפני כ20 שנה. הוא עבר ניתוח שבו שמו לו פלטינות ברגל ימין ומאז הוא סובל מדי פעם מכאבים בברך. בארבע - חמש שנים אחרונות הכאבים החריפו ופעם בשנה לערך הוא מושבת לשבוע בלי יכולת ללכת מרוב הכאב. לאחרונה עבר מיפוי עצמות ובפיענוח נאמר: ״קליטה לא אחידה בברכיים עם דגש פיקה ובמדור מדיאלי, מצב לאחר טראומה, לבירור ומעקב אורטופדי. הייתי שמחה עם הד״ר יפרש לי את התשובה

הממצא מתאים לאוסטאוארתריטיס ( שחיקת סחוס ) של מפרק הברך כנראה במיוחד בסחוס הפיקה

מנהל פורום אורתופדיה