ויטמיןcלחיזוק הגוף מפני מחלות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/02/2003 | 12:47 | מאת: אייל555

שלום רב בעבר הייתי הרבה חולה כולל שפעת היצטננויות ועוד המליצו לי חבר שעובד בטעם טבע לקחת ויטמין סי500מילגרם לקחת באופן קבוע טבלייה אחת ביום ולא תהיה חולה שזה מחזק את הגוף ולמרבה הפלא אני כברחודשיים וחצי בלי עין הרע לוקח את הטבליות ומרגיש נהדר ולא חולה האים להמשיך לקחת את הויטמין cלחיזוק הגוף אשמח לשמוע תשובה בהקדם

לינוס פאולינ שהיה חתן פרס נובל פעמיים פעם ראשונה לכימיה ופעם שנה לשלום היה לוקח עד 14 גר' ויטמין C ליום. רבים וטובים ממליצים לקחת 500-1000 מ"ג ויטמין C ליום ותמצא שפע של סוגי טבליות המכילות כמות זאת. המלצות אירגוני הבריאות הלאומיים הן בדרך כלל הרבה פחות אך דומני כי לאחרונה עודכנו ההמלצות של אירגון הבריאות הלאומי האמריקאי והן עומדות על 200 מג' ליום . אבל תשמע אני אורתופד ומה אני מבין בויטמין C .

08/02/2003 | 22:32 | מאת: אייל555

תודה על התשובה

מנהל פורום אורתופדיה