נגע ליטי באגן וכאבים במפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2019 | 15:15 | מאת: דנה

שלום, אני בת 75, סובלת זמן רב מכאבים במפרקים, עד כדי כך שאני לא יכולה לקום לפעמים. הכאב נחלש בהליכה ובעמידה - בעיקרו בבוקר וכאמור בקימה ממיטה, ספה או כסא. בדיקות דם, שתן וצואה תקינות, לא מעשנת, פעילה ספורטיבית. מדי בוקר יש לי שלשולים כבר חודשיים. בבדיקת רנטגן נמצאו נגעים ליטיים באגן ובמפרקים, נשלחתי ל-CT והמשך בירור אורתופדי. האם הגידולים ממאירים? באינטרנט התשובות מדברות גם על ממאירות וגם על שפירות. תודה

איני יכול להתיחס לממצא דימותי בלי לראותו ממש

08/07/2019 | 11:19 | מאת: דנה

אני מבינה לגמרי. ועם זאת אני מודאגת - אשמח להבין מה אומר נגע ליטי, ואני מצטטת מפענוח הרנטגן "בקוטר מירבי של 2.0 סמוך לאצטבולום מימין". במציאות של בדיקות דם, צואה ושתן תקינות, לצד כאבי בטן תחתונה ושלשולים - מה זה יכול להיות?

מנהל פורום אורתופדיה