המרפקים שלי קופצים - מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2019 | 13:17 | מאת: נגה

היי אני בת 15.5 והמרפקים שלי כבר כמה שנים "קופצים". עצם בחלק הפנימי של המרפק זזה כשאני מקפלת את היד וחוזרת כשאני מיישרת. איך קוראים לתופעה? ממה היא נגרמת? זה כואב בזוויות מסויימות - ככל שהיד גבוהה יותר זה כואב יותר. מה אפשר לעשות? תודה

נראה שמדובר במה שנקרא : Snapping ulnar nerve זה מצב שהעצב האולנרי שנמצא בצד הפנימי של המרפק ומעט אחורה לו "קופץ" ממקומו קדימה בעת כיפוף המרפק וחוזר בישור המרפק. הטיפול רק בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה