שאלה לגבי תוצאות mri ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/07/2019 | 16:22 | מאת: שירי

שלום רב, נשלחתי ע״י ראומטולוג לבדיקת mri ברכיים (מצורף פענוח) בשאלה לavn. נראה כי הבדיקה תקינה אך יש ממצא אחד שנמצא כמתאים לאנמיה המוליטית אוטואימונית שזוהתה אצלי לפני כ10 שנים- (נכרת לי הטחול ומאז לא חזרו אירועי האנמיה- ההמוגלובין שלי תמיד בטווח הנורמה מאז). האם יש היגיון שממצא כלשהו יזוהה עם משהו שהיה לי לפני 10 שנים ואינני סובלת ממנו? כמו-כן, האם יש הסבר לפי הבדיקה לכאבי התופת שיש לי בשתי הברכיים? ברור לי שעליי לגשת לרופא השולח אך התור שיש לי אליו הינו לעוד המון זמן ואשמח לשמוע את דעתך. ברור לי שתשובתך אינה מהווה תחליף לבדיקת הרופא. תודה רבה!

מדובר בשינויים ישנים של מרקם העצם הספוגית שינויים שאינם שייכים למחושים היום

מנהל פורום אורתופדיה