כאבים חוזרים בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/02/2003 | 11:51 | מאת: אייל555

שלום רב בעבר עד לפני שנה היה לי כאבים בגיד אכילס לקחתי תוסף תזומה כדורים msm וזה עבר לי שנה לא היה לי כאבים ועכשיו זה חזר לי אחרי פגיעת ספורט בכדורגל קיבלתי בעיטה במקום הכואב ברגל בגיד מה אליי לעשות האים לקחת שוב את הכדורים הוא טיפול אחר הכדורים בפעם הקודמת עזרו לי msm אשמח לקבל תשובה בהקדם

מכיון שמדובר בחבלה סביר להניח שמחושיך יעברו מאליהם אם רק תיתן למקום מעט מנוחה. גם בפעם שעברה מה שריפא את כאבך היה תהליך הריפי הטבעי של הגוף ולא תוספי המזון שלקחת.

08/02/2003 | 12:30 | מאת: אייל555

אני מקווה מאוד שאתה צודק ורוצה להודות לך מכול הלב

08/02/2003 | 12:32 | מאת: אגרנט

נסה משהו אחר להרים את העקב בלבד ב4-5 מ"מ בתוך הנעל ע"י כך תשחרר לחץ 054211048

מנהל פורום אורתופדיה