תוצאות אולטרסאונד ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/07/2019 | 20:30 | מאת: חנה

אני בת שבעים . עברתי בדיקת US בברכיים ונכתב בה ( אציין רק את מה שלא נכתב "הדגמה תקינה " ) לגבי ברך שמאל : שינויים ניווניים וקרע ב LM לגבי ברך ימין : QUADRICEPS TENDJN - הסתיידות גסה באחיזתו . שינויים ניווניים וקרע ב MM אודה על הסבר : מה יש לי בברכיים , מה הם המושגים הנזכרים בשפת האורתופדים ואיך אוכל להתמודד עם כאבי הברכיים ( עדיף ללא תרופות וללא פעולות חודרניות ) תודה רבה

מדובר בשינויים ניווניים ( שחיקת סחוס) שכוללים קרע של מניסקוס חיצוני (LM ) ומניסקוס פנימי (MM) וכן הסתיידות של הגיד של השריר הארבע ראשי במחבר לפיקת הברך. האם כל אלו הנם סיבת הכאב שלך? התשובה תלויה בממצאי הבדקה שלך ושל ברכך ( לדוגמא היכן הכאב ,באיזה מצבי םהכאב מחמיר או מוקל. )

04/07/2019 | 21:18 | מאת: חנה

תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה