biceps תקין עם מעט נוזל סביבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/07/2019 | 16:50 | מאת: מ

עברתי תאונה ויש לי ממש כאבים בכתף רציתי לדעת מה התשובה של הבדיקה ואיך ממשיכים הלאה מה הרופא יתן לי או שזה יעבור לבד?

לא מטפלים בתשובת בדיקת דימות ( אולטראסאונד) אלא במטופל . ההחלטה על הטיפול הממלץ נגזרת מסיפור המחלה, ממצאי הבדיקה הגופנית, ממצב בריאות כללי ומהמתאם בן אלו לבין ממצאי בדיקות הדימות

07/07/2019 | 02:29 | מאת: m

תודה רבה על התשובות המהירות רציתי לדעת הרופא הביא לי כדורים בשם XEFOR הייתי רוצה לדעת אם הכדורים האלה לא עוזרים מה עושים? והאם הכדורים האלה נחשבים לכדורים חזקים או בינונים

מנהל פורום אורתופדיה