ברך-הסבר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/02/2003 | 10:51 | מאת: יהודה

בימים אלו אני שוכב בבית חולים לאחר ניתוח וקיבוע במתקן "אליזארוב". ההגדרה הראשית היא שבר בבברך בעצם השוק. נודע לי על שבר נוסף במשטח פרקי בימים אלו. מכיון שאין זה מקצועי האישי אני מתעניין כדי להבין יותר על מצבי ואני מודה מראש על ההסבר.כל חוות דעת נוספת תגדיל את הבנתי. מה זה ? משמעות ? השפעה לטווח ארוך?

מדוע שלא תשאל אתהרופא המטפל בך הנמצא ליד מטתך יום יום. בקש ממנו שיראה לך את צילומי הרנטגן לפני הטיפול ולאחר התקנת המקבע החיצוני . בהזדמנות זו תוכל לשאול אותו מדוע בחר דווקא בחלופה הטיפולית המסויימת שבחר ואלו חלופות אחרות קיימות. (אלו דברים שלפי חוק זכויות החולה עליו לדון עמך עליהם לפני הניתוח .).

מנהל פורום אורתופדיה