תוצאות emg, מה זה אומר והאם יש קשר לתאונת דרכים שהייתה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/06/2019 | 10:20 | מאת: מה אומרות התוצאות של בדיקת emg?

היי, עשיתי שתי בדיקות emg, בבדיקה של החשמל היה רשום "קיימת עדות לתסמונת התעלה הקרפלית קלה מאוד דו"צ" ובבדיקת המחטים היה רשום "נצפו סימני נזק נוירוגני כרוני ב-superaspainatus דו"צ ו-dorsal interossei מימין, סביר להניח משני לבעיה שורשית c4-c5, c8-t1 דרושה קורלציה הדמייתית" מה זה אומר? אציין שלפני חמישה חודשים עברתי תאונת דרכים שבה שברתי את מסרק 4 ו-5 בכף יד ימין ומאז נרדמות לי שתי הידיים, כל האצבעות, לפעמים יש גם כאבים. האורטופד אומר שסביר להניח שההרדמויות לא קשורות לתאונה, אלא יותר לעבודה (אני מעצבת גרפית שעובדת הרבה עם מחשב), שזה נראה לי צירוף מקרים מאוד מוזר, כי לא הייתה לי אף פעם בעיה של הרדמויות או כאבים, רק אחרי התאונה.. אשמח לשמוע דעתכם בנושא, תודה רבה :)

אי אפשר לגבש דעה על סמך המידע הדל שאת מביאה. עליך לעבור בדיקה מלאה

מנהל פורום אורתופדיה