פלטינה שנשברה ברגל והרופא רוצה לנתח שוב את הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/06/2019 | 03:48 | מאת: חני

בעלי שבר את הרגל לפני 8 חודשיים ושמו לו 11 פלטינות בקרסול אחרי 7 חודשיים של פיזוטרפיה הרגל עדיין מנופחת מאוד אז הרופא שלח לעשות צילום וגילו שנשברה פלטינה אחת ברגל זאת רשלנות רפואית או דבר שקורה? הרופא רוצה לנתח אותו שוב

זה קורה. אי אפר לקבוע שיש רשלנות בלי לעקוב אחר כל מהלך הטפול הטיפל כיום הוא בניתוח. אם

21/06/2019 | 18:37 | מאת: חני

בעלי עשה את כל הפיזיותרפיה שנתנו לו לעשות פעמיים בשבוע והשבר התגלה 8 חודשיים אחרי למרות שהוא עשה צילומים בכל הזמן הזמן והאם ניתוח חוזר זאת החלמה קשה כמו בפעם הראשונה

להיפך החלמה קלה יותר

מנהל פורום אורתופדיה