רעש חיכוך במפשעה בזמן הליכה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/06/2019 | 13:42 | מאת: נועה

לפני כחודש היו לי כאבים ממש חזקים באיזור המפשעה והחיבור לירך שהתחילו לאחר יום שכלל הליכה ממושכנת שהוחמרו בזמן פעילות. חשבתי שזה שריר שנתפס, טיפלתי בזה, נחתי וזה חלף אבל מאז יש לי בהליכה רעש של חיכוך שמגיע מאותו איזור חיבור בין במפשעה לירך הפנימי וזה פשוט לא עובר. זה לא מלווה בכאב אבל בכל צעד שאני עושה ישנם רעשים בסחוס או משהו. האם זה משהו שאני צריכה לבדוק? או שזה יחלוף מתישהו. מה זה יכול להיות ומה הסיבה? אם כן לבדוק, אז אצל איזה רופא? אורטופד רגיל? תודה

התופעה אינה מוכרת לי . פני קודם כל לרופא המשפחה וממנו לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה