תוצאות בדיקת mri עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/06/2019 | 22:08 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 30. סובלת כבר שנתיים מדיזינס מתמשך, כאבי צוואר וכאבי ראש. אחרי המון בדיקות שעשיתי שיצאו תקינות, שלחו אותי לmri עמוד שדרה צווארי. אלו התוצאות שקיבלתי. אשמח לשמוע מה זה אומר והאם זה יכול לגרום לי לכל מה שתיארתי- נראה יישור הלורדוזיס הפיזיולוגי בצוואר. סקוליאוזיס קמור לשמאל במעבר ע"ש צווארי גבי. אין עדות לתמט או תזוזה. חוט השידרה בעובי, מבנה ואותות תקינים. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. C5-c6: בקע דיסק אחורי מרכזי קטן משיק/לוחץ מינימלית על חוט השידרה. C6-c7: בקע דיסק אחורי מרכזי קטן. תודה, סיגל

בקעי דיסק הנם תופעה שכיחה ולעיתים קרובות אינה מלווה בכאב ולכן קשה להסביר את מחושיך בממצא הדימותי.

מנהל פורום אורתופדיה