כאבים במרפק ושורש כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/06/2019 | 20:02 | מאת: איאד

מזה שנה עברתי שבר ראדיוס דיסטלי ואולנה למרות הפיזוטראפיה הכאבים נמשכו ואף מתעצמים שבוע שעבר עשיתי mri : עמדה עצמות אולנר פלוס משני לשבר ברדיוס עם קיצור של העצב, איחוי מלא. קיים עיוות בקצה של העצם. לא הודגמה פגיעה סחוסית. סימני SPRAIN בסליל בחלקו הדורסלי. הדגמה תקינה של סקאפו-לונטה. הדגמה תקינה של TFCC. הדגמה תקינה של DRUJ. שינויים בצקתיים בשרירquadratus pronator ,קרוב לוודאי משני לפגיעה anterior interosseous nerve רואה סיבה להתעצמות הכאבים מפענוח ה mri

סיבת מחושיך הנה קיצור של עצם הרדיוס מה שגורם לשינוי במפרק בין קצה הרדיוס וקצה הואלנה ( נקרא בקיצור DRUJ )

מנהל פורום אורתופדיה