שבר מורכב בכתף שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2019 | 08:37 | מאת: גל

יש לי שבר מורכב בכתף בצילום הרטגן האחרון שביצעתי אתמול שלושה שבועות אחרי הנפילה הרופא ראה תזוזה משמעותית של חלקי השבר 40 מעלות וארוס לעומת הצילום הקודם שהיה וארוס קל שבוע לפני האורטופד ממליץ על ניתוח אחרת תהיהי לי הגבלה להרים את הזרוע מעל הכתף, שאלתי אני לא רוצה ניתוח מה ההשלכות של זה מבחינה תפקוד יום יומי?

אי אפשר להתיחס לשבר " מורכב" בלי לראות את הצילום ובלי להתיחס לבן אדם עצמו . באופן כללי הבעיות הנגרמות מחמת איחוי שבר בעמדה לא טובה הן כאב בתנועה והגבלת טווח התנועה. .

מנהל פורום אורתופדיה