מספר חוליות צוואריות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2019 | 23:36 | מאת: עמוד שדרה צווארי ארוך

היי, אני סובלת מכאבים כבר כמה שנים באזור הכתפיים והגב בכללי, מרגישה שקשה לי להחזיק את עצמי בעמידה ממושכת וחייבת להשעין את הראש בכל מצב. לאחר צילום רנטגן גילו לי 9 חוליות צוואריות (כאשר בדרכ יש רק 7). בינתיים הכאבים מחמירים ואיתם מופיעות מיגרנות וקשה לי נורא לנהל אורח חיים תקין. האם מישהו נתקל בדבר כזה אי פעם ויוכל לעזור לי בידע שלו? תודה רבה

21/05/2019 | 23:10 | מאת: לורן

אשמח לתשובה

איני מכיר מצב של יותר מ 7 חולליות צוואריות

28/05/2019 | 16:37 | מאת: פיענוח צילום צווארי

עשיתי צילום רנטגן לפיו רופא אזרחי אמר לי כי יש לי 9 חוליות צוואריות אך הרופאים בצבא אינם מתייחסים לכאבים שלי ואומרים שהצילום שגוי. אשמח מאוד אם תוכל לסייע לי בפענוח הצילום. כאמור אני חיילת ואין הרבה התייחסות רפואית רצינית לחיילים.

מנהל פורום אורתופדיה