כאבים בקרסול בזמן הריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2019 | 23:45 | מאת: .

שלום רב, אני נמצאת בהריון שבוע 12.מזה כשבוע וחצי מרגישה כאבים בקרסול ליד העצם המחברת בין הקרסול לשוק ובכף הרגל, ישנה נפיחות (בצקת) באזור של העצם הבולטת. לא זכור לי שקיבלתי מכה או שקרה משהו חריג. ניגשתי לאורטופד שטען שאין מה לעשות וזה כנראה מההריון והמשקל שעולה. לא סבלתי מכך בהריונות קודמים ובשבוע שאני נמצאת בו אין עלייה משמעותית במשקל, אשמח לשמוע דעתך. בתודה מראש.

העובדה שאת בהריון מגבילה מבחינת הבדיקות האפשריות ובחירת הטפולים. מה שניתן לעשות זה בדיקת על שמע שאינה כורכת קרינה

מנהל פורום אורתופדיה