כאבים בכתף ימין בזמן נשימה עמוקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/05/2019 | 19:48 | מאת: לילך

שלום, לאחרונה יש לי כאב בעת נשימה עמוקה בכתף ימין. הכאב מתחיל בחזה הימני, ועולה למעלה עד לכתף, ואפילו מסביב לאוזן. אציין, כי לפני מספר חודשים נפלתי על מכשיר כבד, וקבלתי מכה מאוד חזקה גם ברגל וגם באזור הבטן. ברגל יכולתי לראות שהיה לי שטף דם מאוד משמעותי וגדול, שעבר אחרי הרבה מאוד זמן. בנוסף , היה לי הרפס בגב לפני כחודש, וקבלתי את הטיפול בכדורים. מה יכול להיות הכיוון, ואיזה בדיקות עלי לעבור? תודה מראש על תשובתך.

יש רשימה ארוכ שלאפשרויות החל מדלקת מתיתלסרעפת ( כמו דלקת כיס מרה) דלק של הפלוירה , גרוי של שרשי עצבי ועוד. הבדיקה החשובה מכלהיא בדקתת הרופא שלפי הממצאיםבה אפשר יהיה להזמין בדיקת נוספות ואת סדק הקדימויות של הביקות.

מנהל פורום אורתופדיה