כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/02/2003 | 10:33 | מאת: gili

אני בחורה בת 24 , יש לי כאבים בברך כבר 3 חודשים, הלכתי לאורטופד והוא בדק אותי ולדבריו יש לי דלקת בשריר הברך, (או המיניסקוס) את ההבחנה הוא עשה פעמיים, פעם אחת שהייתי אצלו לפני חודשיים הוא נתן לי כדורים ומשחה (אקסיפן), לאחר שהכאבים לא עברו חזרתי אליו והוא שלח אותי לפיזיוטרפיה, עלי לציין שההבחנה נעשתה ללא צילום של הברך. שאלתי ממה נגרם דלקת בברך, והאם זו דלקת שעוברת או בעתיד היא יכולה לחזור.

06/02/2003 | 14:25 | מאת: מי שאכפת לה

תמיד כדאי לקבל דעה נוספת אפילו אם את בוטחת ברופא שלך. זאת זכותך בכל קופה לפי מה שידוע לי. אל תשחקי עם נושא כל כך חשוב. לבריאות!

מנהל פורום אורתופדיה