קרע/ נזק ברצועה האחורית pcl

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/05/2019 | 10:12 | מאת: חן

אשמח שתסביר לי בבקשה את תוצאות פענוח הMRI במילים פשוטות ומובנות יותר. לא הודגמו שברים, בצקות לשדיות או אוסטאוקרוזיס במבנה הגרמי. עיבוי דיפוזי קל ואותות חריגים במרקם רצועת הpcl, הרצועה רציפה. שאר הרצועות שמורות. ללא עדות לקרע בשני הסהרונים. המנגנון המיישר וסחוס הפיקה תקינים. נוזל תוך מפרקי בכמות קטנה. ללא הדגמת ציסטה פופליטאלית. בצקת דיפוזית קלה במשטחי השומן סביב המפרק, בעיקר בפוסה הפופליטאלית. לסיכום: 1. נזק/קרע אינטרציטיאלי ברצועת הpcl 2.ללא הדגמת נזק הסהרונים או במבנה הגרמי

קרע חלקי ללא הפרדה לשני חלקים של הקישור (רצועה) הצולב האחורי. ללא פגימות נוספות

מנהל פורום אורתופדיה