זריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/02/2003 | 22:18 | מאת: רביד

שלום רב, במשך 6 שנים אני סובלת מבעיות בגב, אותרו לי בלטי דיסק בחוליות l3-l5. אחרי שההתקפים הפכו להיות בתדירות חודשית, הלכתי למומחה בבילינסון, שאבחן כי הבעיה לא נובעת מבלטי הדיסק אלא מפעיה במפרק השמאלי בין אגן הירכיים לבין החיבור לעמוד השדרה. המלצתו היא לתת זריקת קורטיזון למפרק. 1. האם זה כרוך בסיכון? 2. לכמה זמן זה משפיע? 3. מה תופעות הלוואי? 4. האם יש לי ממה לחשוש? תודה מראש על תשובתך :-)

אין סיכון. יכול להשפיע לזמן ארוך עד תמיד. תופעות לואי שוליות כמו הגברת תאבון, וסומק. אין סיבה לחשוש .

מנהל פורום אורתופדיה