הסתיידות בגיד בכתף ימין-טיפול ע"י גלי רדיו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/02/2003 | 19:24 | מאת: רחל

שלום לך ד"ר לב-אל במקרה אני מכירה אותך אישית מה שלומך? אני מהצפון מקרית שמונה יותר נכון קיבוץ שמיר השאלה שלי אם במקרה כזה גלי רדיו עוזרים או מכלים ומעלימים הכאב בכתף הבלתי ניסבל אודה לך על תשובתך-רחל

אין טיפול בגלירדיו. הטיפולם המקובליםהנםבין השאר גלי על קול (אולטרהסאונד) שהם גלי קול רגיל בתדירות שללמעלה מכשר השמיעה .טיפול אחר הנו בגלי הלם חוץ גופניים.כאן מדובר בגל של לחץ באויר הנוצר בעקבות פיצוץ ומעבר באופן מבוקר לרקמות הגוף. טיפול זה יכול להביא להעלמות הכאב.

29/10/2003 | 10:21 | מאת: עודד

הטיפול האולטימטיבי הוא טיפול בגלי הלם במרכז לרפואה במרפאת מאוחדת ספורט איצטדיון רמת גן ניסיון בטיפול מוצלח במאות מטופלים אחוז הצלחה הוא למעלה מ95%. ניתן לקבל אינפורמציה מלאה ואמינה. טל 053336781

מנהל פורום אורתופדיה