נימול בכף יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/02/2003 | 17:24 | מאת: חגית

אני מרגישה נימול בכף יד שמאל, מס' רב של פעמים ביום. אני לא יכולה להצביע על פוזיציה מסוימת שבה זה קורה ולרוב זה דווקא בזמן פעולה אקטיבית עם היד. התחושה היא שהיד מתעוררת ויש קוצים ולמעשה היא בכלל לא "נרדמה". פרטים נוספים שאולי רלוונטים: בת 32, חצי שנה אחרי לידה, מצב בריאותי תקין. * אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה מסוג זה. במה מדובר?

נימול הוא תוצאה של לחץ על עצב.לחץ כזה יכול להתרחש במספר מקומות . המקום השכיח יותר הוא תעלת כף היד ואחריו תעלת המרפק. איתור נקודת הלחץ על העצב היא משימתו של האורתופד

מנהל פורום אורתופדיה