leg cramps

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/02/2003 | 17:18 | מאת: מעין

(הריון ראשון) אני בהריון שבוע 36. אתמול קמתי בבוקר - ולפתע נתפסה לי שריר ברגל וצרחתי מכאבים ולא יכולתי לזוז. לבסוף זה השתחרר איכשהו אבל עד כה יש לי כאבים ברגל. שמעתי שזה קורה בהריון. רציתי לדעת 1) למה? ומה זה? 2) מה ניתן לעשות כשזה קורה? 3( מה ניתן לעשות ע"מ למנוע את התופעה? 4) מה ניתן לעשות כעת - שיש לי כאבים עדיין שם. מדוע יש שם עוד כאבים? תודה

אכן זו תופעה שכיחה בעתההריון. לא יודע למה ניתן למנוע על ידי ביצוע מתיחות בוקר וערב ובמיוחד לפני השינה . מתיחות של שרירי קיבורת השוקת

מנהל פורום אורתופדיה