פציעה בכרית שומן על שם hoffa ומניעה אחרי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/04/2019 | 17:05 | מאת: ניר

שלום רב, כרגע סובל לפי אורתופדים מכאב בכרית השומן בברך על שם hoffa כבר תקופה של כשנה וחצי המליצו לי על תהליך מסויים של זריקות במטרה להעביר את הפציעה. השאלה אם באמת בסיום התהליך יחלוף לי הכאב, האם זה אומר שהפציעה עברה לגמרי או שיש צורך בטיפולי מניעה כדי שהיא לא תחזור. כלומר במידה ואני מצליח להעביר את הכאב הדלקתי באזור האם זה אומר שהפציעה לגמרי חלפה? או שיש משהו שמדליק וגורם כל פעם לדלקתיות בכרית השומן ולכן היא תחזור תודה

מהו התהליך עליו אתה מדבר באופן כלל כרית השומן על שם הופה היא כרית שומן שאם היא נפצע היא מחלימה ויצורת צלקת הצלקת מתכווצת םע הזמן וגורמת לכאב כמותחים אותה העת הפעלת הברך.

מנהל פורום אורתופדיה