נפילה במקלחת - חייב צילום?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/04/2019 | 06:29 | מאת: יוסי

שלום רב. החלקתי אמש במקלחת. הצלחתי לעצור איכשהו את הנפילה עם הידיים, אבל בכל זאת ספגתי מכה באזור הצלעות. אני חש כאבים בזמן תנועה או במהלך נשימה עמוקה, אבל פרט לכך מתנהל כרגיל וללא כאבים ישירים. השאלה שלי האם כדאי לאפשר החלמה מבלי מעורבות של צילום רנטגן (או צילום אחר) שעלול לחשוף אותי לקרינה מיותרת. שאלה נוספת: אני עושה שלוש פעמים בשבוע הליכה למשך כשעה. האם אוכל להמשיך גם עכשיו בהליכה מתונה? תודה מראש!

א םאינך זקוק לאבחנה איןצור ךבצילום. אם אתה זקוק לטיפול יש צורך באבחנה.. נ.ב אין שום ראיה לכך שצילום חזה וצילוםצלעות עלול לגרום לנזק

מנהל פורום אורתופדיה