נפילה על הברך על קרח בכביש.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/04/2019 | 20:07 | מאת: דפנה

היי. שאלה. אני בחול. שבדיה שלג וקרח. לפני כשבועיים וחצי בערך עברתי את הכביש החלקתי עקב קרח על הכביש חזק על הברך וכשהתחלתי לקום שוב החלקתי על אותה הברך. היו כאבים , קצת שטף דם. עכשיו אין כבר סימנים כחולים אדומים ואין בעיית תנועה. אבל מה שכן יש מתחת לברך מן גוש קטן שכואב כשאני נוגעת. וקצת מגרד. רגיש המקום. יש סימן לדאגה? הגוש אמור להעלם או?

העובדה שאת יכול הלהפעיל תא הברך באופן תקין מעידה על כך שאין בעיה חמורה

02/05/2019 | 10:05 | מאת: דפנה

אבל עדיין המקום טיפה רגיש ויש עדיין מן גוש מתחת לברך. זה תקין ?

מנהל פורום אורתופדיה