ניתוח מרפק ביד כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2019 | 23:47 | מאת: מוטי

לפני שבועים עשו לי ניתוח במרפק ביד הוסיפו לי פלטה וברגים כרגע אמרו לי לעשות כמה תרגילים כמו כיפוף מרפק וסיבוב ידים יש כמה שאלות לישאול 1 מה הסיבה שכרגע המרפק מוגבל ונעול 2 הם זה בסדר שכרגע המרפק לא התאחה ואני עושה פיזוטרפיה בלי כוח 3 כמה זמן לוקח לעצם להתאחות 4 הם יוכל לכופף מרפק עד הסוף

סביב השבר נוצרה דמומת( המטומה) ונגרם נזק גם לרקמות רכות . תהליך ההחמה לוקח כמה שבועות . חשוב להפעיל את המרפק בעצם זו תכלית נוספת של הניתוח לאפשר הפעלה מוקדמת 3.. כ 3 חדשים. 4. לא מובטח

23/04/2019 | 01:44 | מאת: מוטי

מה הסיבה שזה לא לא מובטח

מנהל פורום אורתופדיה