רגלים עקומות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/02/2003 | 21:24 | מאת: טל ח.

שלום רב! יש לי שאלה: נולדתי פג, והיו לי כפות רגליים עקומות כמעט לגמרי שנטו פנימה. שמו לי גבס, והרגליים התיישרו. לפני כשש שנים הרגליים נטו שוב פנימה, ואמא אומרת שאני צריכה לנסות ללכת רגיל וליישר את הרגל אבל זה ממש לא נעים, כאילו שאני מנסה בכוח ליישר את הרגל. חוץ מזה נראה לי שיש לי מקרה קל של פלטפוס... האם חוץ ממדרסים יש דרך טובה ליישר את הרגליים, ולהקשית את כף הרגל? אנא ספר לי על כך. בתודה, טל חברוני בת 13 וחצי

בגילך לא ניתן לשנות את מבנה כף הרגל אלא בניתוח ולכן אין לך מה להתאמץ אשר לפלטפוס קל אין בכך שום רע.

מנהל פורום אורתופדיה